RNR Projects Maintenance Services is uw betrouwbare partner voor totale mechanische oplossingen. RNR staat voor: Reparatie Nieuwbouw Revisie. U kunt al meer dan 11 jaar bij ons terecht voor service en onderhoud op mechanisch gebied, aan kranen of in industriele installaties. Wij zijn gevestigd in het oudste industriegebied van Nederland; Zaandam. Onze locatie met kade aan open water vlak aan het Noordzeekanaal geeft ons de mogelijkheid om grote delen te vervaardigen en over water te transporteren. Tevens  kunnen wij bijvoorbeeld drijvende kranen, duwboten of pontons 'voor de deur' ontvangen.

RNR kenmerkt zich door het dienstverlenende karakter; de klant staat bij ons centraal. De 'No Nonsense' mentaliteit van ons team, in combinatie met gedegen opleidingen en cursussen maken dat u zich al gauw serieus genomen weet. Onze technici zijn oplossingsgericht en beseffen zich dat een installatie zo snel als mogelijk weer in bedrijf moet zijn.

In onze machinewerkplaats kunnen wij onderdelen vervaardigen op onze draaibanken en freesmachine. Tevens zijn wij in staat om bijvoorbeeld aandrijvingen, cilinders en overige onderdelen of installaties volledig te overhalen. In onze constructiewerkplaats bouwen wij constructiedelen van eenvoudige bordessen tot zware skids. Verder hebben wij een cnc plasmasnijmachine tot onze beschikking. Wij zijn NEN 1090 gecertificeerd.

RNR kan onderdelen verzorgen voor vrijwel alle machines. Wanneer delen niet meer leverbaar zijn kunnen wij deze in veel gevallen voor u fabriceren.Onze serviceafdeling is 24/7 bereikbaar voor storingen. Onze acht volledig uitgeruste bedrijfswagens staan altijd tot uw beschikking. Vanzelfsprekend voeren wij ook regulier en preventief onderhoud voor u uit indien u dat wenst.

Naast dit alles kunnen wij u ook consultancy aanbieden. Indien u bijvoorbeeld een haalbaarheidsstudie wilt laten uitvoeren naar het verhogen van uw kraancapaciteit of een levensduurberekening kunnen wij dit voor u verzorgen.